3-7 days delivery | 30 days return

Tretorn x Foodstock

Tretorn x Foodstock

Tretorn samarbetar med Foodstock, ett initiativ av bland andra kocken Niklas Ekstedt, som erbjuder inspirerande och utbildande upplevelser med fokus på skandinavisk gastronomi och mathantverk där hållbarhet, god mat och upplevelser utomhus tillsammans med andra står i centrum. Tillsammans vill Foodstock och Tretorn utforska naturen och vad den har att erbjuda. Det kan handla om outdoor cooking, men också om hur man hittar och tar tillvara på naturens skafferi i olika säsonger.

“Naturen är vår viktigaste leverantör – och den är inte så otillgänglig som man ibland tänker sig. Den är bara alldeles runt hörnet”, säger Niklas Ekstedt.

I Sverige har vi något så fantastiskt som allemansrätten, ett rikt natur- och djurliv, och en mängd spännande smaker, upplevelser och råvaror - precis utanför dörren. Med initiativ så som exempelvis Foodstock Destination som genomförs tillsammans med oss på Tretorn är vår gemensamma förhoppning att kunna inspirera fler att ge sig ut och uppleva allt det som finns omkring oss. 2021 kommer Foodstock i samarbete med Tretorn att genomföra en handfull Foodstock Destinations runtom i Sverige och bjuda in fans att kunna vara med.

Med partnerskapet har vi även en ambition att genom både konceptet Destination och andra gemensamma initiativ visa på att det inte alltid måste krävas långa resor eller avancerad utrustning för att kunna få njuta av oslagbara upplevelser – utan att allt det fantastiska ibland finns precis utanför dörren eller ett stenkast bort.  Detta kan innebära pop up-restauranger utomhus i naturen eller festivaler med smak i fokus.

Tillsammans vill vi vara en inspirerande och möjliggörande källa till ett mer demokratiserat uteliv och outdoor cooking – det måste inte alltid vara avancerat för att hålla hög kvalitet. Håll ögonen öppna för att vara med på resan, och bon apetit!